Известие

Collapse
No announcement yet.

Тампон/Щанга на двигатела

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тампон/Щанга на двигатела

Здравеийте колеги!Имам следния въпрос за какво служи тая щанга,която е в десния ъгъл на двигателя.http://axm-auto.com/image_display.ph...4877_50562.jpgКаква и е ролята?Благодаря Ви предварително за отделеното внимание
    P.S.Пробвах с търсачкато но немерих нищо

Ми при 3 тампона "върху" който да стои двигателя, е добре да има и един отгоре......вибрации тва онова......ти нямаш ли такъв?
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

имам но моят е скъсан.Не че нямя да го сменя, но меинтересува каква е ролята му обира малките вибрации или нещо друго.

Comment

Първоначално публикувано от Toyo9494 Покажи съобщение
        имам но моят е скъсан.Не че нямя да го сменя, но меинтересува каква е ролята му обира малките вибрации или нещо друго.
        Щом е скъсан познай дали обира "малки" вибрации

Сменяй го. Този тампон като не си върши работата другия задния от долу понася и неговите напрежения.
        Last edited by oem; d.m.y г., 21:15.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от Toyo9494 Покажи съобщение
          Ако си дизел и ти е скъсан тампона, вътре в купето когато колата работи на място имаш чувството че ти е включена автоматичната самоебачка Яко кецане пада.
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
            Ако си дизел и ти е скъсан тампона, вътре в купето когато колата работи на място имаш чувството че ти е включена автоматичната самоебачка Яко кецане пада.
            ми моят е скъсан и от когато съм е купил нямам абсолютно никакви вибрации.Затова и не съм го сменил
            ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

Мерси колеги покриват ни се мненията

Comment

Working...
              X